Pokúsili sa vykradnúť bývalý disco klub, ukradli kobylu

05.03.2007 Celý región

Pokúsili sa vykradnúť bývalý disco klub:\r\nPoverený príslušník PZ zo skráteného vyšetrovania vo Svidníku vzniesol obvinenie z prečinu krádeže a porušovania do...
Pokúsili sa vykradnúť bývalý disco klub:
Poverený príslušník PZ zo skráteného vyšetrovania vo Svidníku vzniesol obvinenie z prečinu krádeže a porušovania domovej slobody v štádiu pokusu trom 15 ročným Svidníčanom a jednému 23 ročnému Stropkovčanovi.

Všetci štyria obvinení došli včera popoludní k budove patriacej jednej svidníckej firmy a vošli do priestorov bývalého disco klubu. Odtiaľ sa pokúsili ukradnúť niekoľko elektromotorov, chladiace zariadenie, dres, čerpadlo a elektrický kábel. Z klubu nič neukradli, ale poškodením zariadenia spôsobili škodu 180 000. - Sk. Ešte v ten istý deň všetkých štyroch zadržala policajná hliadka.

Z výbehu ukradli kobylu:
Policajti zo Spišského Podhradia vyšetrujú krádež kobyly, ku ktorej došlo v noci zo soboty na nedeľu v obci Bijacovce (okr. Levoča).
Doposiaľ neznámy páchateľ vošiel na pozemok pri jednom z rodinných domov a z výbehu ukradol trojročnú kobylu čiernej farby. Táto bola evidovaná v centrálnej evidencii koni na Slovensku. Majiteľke kobyly vznikla jej krádežou škoda 300 000. - Sk.
 

Vyberte región